Alhmabra Kft. - www.alhambrakft.hu - info@alhambrakft.hu | nyomtatta: vendég


Lakossági üzletág
Cégeknek
Magunkról
Szolgáltatások
Távfelügyelet
Kalkulátor
Kapcsolat
Áraink
Főoldal Tűzjelző és tűzoltórendszerek telepítése, karbantartása

Tűzjelző és tűzoltórendszerek telepítése, karbantartása
A tűzjelzés fizikája

Amióta a tüzek pusztítanak, és amióta létezik a tűz elleni védekezés fogalma, azóta létezik a tűz korai jelzésének igénye is. Az ember pedig amióta csak teheti, szereti a munkáját, arra alkalmas gépekre, berendezésekre bízni.Kitalálta tehát, megalkotta és jelenleg is folyamatosan tökéletesíti a tűzjelzést, amely arra hivatott, hogy az ember jelenlétét, figyelő tekintetét helyettesítse.

Tűzjelző rendszerek

A cégünk által tervezett, és telepített tűzjelző valamint tűzoltó eszközök ugyan nem tudják megakadályozni a tűz keletkezését, de precízen, gyorsan és üzembiztosan jelzik már a tűz előjelét, a füst és hőképződést.

Tűzjelző rendszereink

Hagyományos (hurkos) tűzjelző rendszer, amely az egy vezetékhurkon levő optikai füst ? hősebesség érzékelők jelzéseit fogadja.

Analóg ? címezhető tűzjelző rendszer, amelynél a vezetékhurkokon levő érzékelők meghatározott ?névvel? rendelkeznek, így tűz esetén a veszélyeztetett helység pontosan behatárolható.

Intelligens tűzjelző rendszer, Intelligens tűzjelző rendszerek lényeges tulajdonsága, hogy a tűzjelzés felől már nem a kétállapotú jelzésadók döntenek.
A döntés szerepét a jelzőközpont veszi át, feladatát az analóg érzékelők, mint jelzésadók jeleinek folyamatos lekérdezése alapján végzi.
Az érzékelők, a különböző kiegészítő egységek között a jelátvitel teljesen digitális és igen gyors.

Az analóg intelligens tűzjelző rendszerek néhány fő jellemzője:
  • nagyfokú megbízhatóság
  • előjelzés biztosítása
  • elszennyeződés figyelése, kijelzése
  • automatikus drift kompenzáció
  • egyszerű kábelezés
  • helyi vezérlő, beavatkozó funkciók
  • alzónák rendszerbe integrálása
Fenti tűzjelző rendszereket ? Terveztetni és engedélyeztetni kell

A cégünk vállalja rendszerek tervezését, engedélyeztetését, telepítését, átadását, azaz teljes körű kivitelezését. Ehhez a feladathoz rendelkezünk az összes hatósági engedéllyel.

Honlaptérkép őrző mozgásérzékelő dsc személyvédelem rendszer betörésvédelem távfelügyeleti védő esztergomi vagyonvédelem budapesti Tata tűzjelző távfelügyelet Budapest oroszlányi riasztó pyronix Tatabánya segélyhívó lakásriasztó Kisbér szerelés Esztergom Oroszlány paradox riasztós tatabányai liftügyelet tatai Bicske Komárom
Távfelügyelet
Ideart Az oldal 34 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég